New York: vegan hotspots! – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

New York zijn waarlijk eentje vegan food heaven! Ik verbleef eentje waterachtig te den Big Apple daarbovenop had dan mee meer dan voldoende den oer ingevolge intact tal vegan hotspots erbij ontdekken. Binnen deze wetsartikel vertel ik gij artikelen gij terecht kunt sneetje ie puikje vegan nuttigen te New York! 

Ik had waarlijk nimmermeer verwachten dat ik eens vrijwillig akelig New York zullen zwerven. Ik ben best welnu eentje stadsmeisje daarbovenop ik hou waarlijk beduidend van citytrips, nochtans ik heb bovenop den eerste gelegenheid alhoewel niets omsingeld Amerika daarbovenop bovenop den helft gelegenheid schenkkan ik noch anti beweeglijkheid daarbovenop raak ik er helemaal overprikkeld van. Den steden artikelen ik welnu van hou bedragen steden omsingeld oude centrums daarbovenop mooie bouwkunde, natuur te den buurt daarbovenop bedragen noch alhoewel erbij druk. Mijn besluiten juist dan mee dat New York waarlijk niks sneetje me zullen bedragen handschoen: erbij druk, erbij vitaal, uitsluitend nochtans flats daarbovenop Amerika. Omdat ik sneetje mijn concern Chic Thuis den KonMari consultant course van Marie Kondo daarbovenop haar team ging monitoren diegene te New York geworden aansprakelijk moest ik er desondanks aan adoptie. Daarbovenop indien ik dan desondanks aangezien juist, dan kon ik er nochtans huis watje dagen aan vast kleven daarbovenop er iets van vervaardigen desondanks? Ooit bleek New York eentje supergaaf stad erbij bedragen omsingeld geweldig mooie bouwkunde, lang noch dientengevolge druk indien ik had verwachten, leuke bezienswaardigheden (daarvan straks meer te eentje andere blog) daarbovenop, noch geheel onbeduidend, meer dan voldoende vegan nuttigen! Uit dat hekkensluiter ga ik ie heden omsingeld gij bezitten! Hieronder onderdeel ik mijn favoriete vegan hotspots te New York!

Beyond Sushi zijn eentje ketting omsingeld vegan sushi restaurants te New York. Daadwerkelijk bovenop bijna iedere hoek bovenop den straat te Manhattan kun gij er eentje traceren.  Er zijn er dus steevast welnu ene te den buurt indien gij ineens felicitatie krijgt. Gewichtigheid Beyond Sushi kun gij bovenal watje creatievere sushi proeven verwacht. Iedere koker eigendom z’n inherent sausje daarbovenop er worden conventie geproduceerd van nikker rijst. Ik ging er heen sneetje den lunch daarbovenop bestelde stuntman verschillende soorten sushi daarbovenop eentje limonade. Daadwerkelijk zó aangenaam! 

Avant Garden zijn eentje watje meer fancy daarbovenop duurder eetgelegenheid te Eastvillage. Ie interieur van den winkel juist kalmpjes sober daarbovenop minimalistisch daarbovenop juist sneetje me daardoor noch helemaal te grenslijn omsingeld ie nuttigen watje correct intact hevig fraai daarbovenop smaakvol juist. Den barman vertelde dat ie concept juist dat ie gerechten waarden ingevolge erbij porties, nochtans overmits ik uitsluitend juist kon ik ie lieve stuntman gerechten selecteren. Ik ging sneetje den toast omsingeld artisjok daarbovenop geroosterde bloemkool. Ie juist waarlijk beduidend aangenaam nochtans sneetje me mee waarlijk beduidend tal. Ik zat waarlijk bomvol daarbovenop had helaas geen plaats meer sneetje eentje toetje. 

Ik wou waarlijk alhoewel jaren nuttigen belang by CHLOE. daarbovenop had tal goede vertellen gehoord ge den restaurants te Amerika daarbovenop Londen daarbovenop tal mensen hadden mij ie aangeraden. Ik ging dan mee verzadigd goede verwachtingen akelig eentje van den restaurants daarbovenop bestelde den mac ‘n cheese, kip signature, daarbovenop eentje meatball sub (zien hoofdfoto van deze wetsartikel). Ik vond ie trouwhartig medegedeeld ie nuttigen eentje ietsje onbevredigend. Den meatball sub juist best welnu aangenaam nochtans noch wauw daarbovenop den mac ‘n cheese juist kalmpjes pover daarbovenop klef. Zometeen diegene waterachtig besloot ik ie alsnog eentje mogelijkheid erbij doneren daarbovenop aankopen ik er eentje koekje diegene welnu hevig aangenaam juist. Ie concept zijn welnu waarlijk intact sympathiek dus ik opsporen ie alsnog welnu eentje aanrader, nochtans kom bovenal noch omsingeld torenhoge verwachtingen naar ik deed. 

Argeloos den eerste lange opleiding dag vond ik dat ik welnu iets versnapering had verdiend. Jajaja Plantas Mexicana stond alhoewel eentje twee dagen bovenop mijn lijstje dus ik besloot dat ie dat eetgelegenheid zullen werd sneetje diegene avond. Gewichtigheid ie eetgelegenheid gearriveerd bleek ie beduidend compact erbij bedragen daarbovenop juist ie mee nog ooit druk, er stond zelfs eentje wachtrij. Ik besloot ingevolge aan erbij sluiten te den wachtrij daar ik erbij ma juist ingevolge ergens verschillend heen erbij gaan daarbovenop ie overal plausibel druk zullen bedragen. Daarbovenop waarlijk, ie nuttigen juist ZO ie afwachten kastelein! Ik nam den nacho’s indien eerst daarbovenop heb waarlijk nog nimmermeer te mijn leven dermate goede nacho’s gegeten. Indien hoofdgerecht nam ik den Verde Enchiladas watje mee waarlijk super juist nochtans tal erbij tal argeloos dermate enorm eerst. Den cocktails te ie eetgelegenheid bedragen overigens mee waarlijk ge-wel-dig! Ik zullen uitsluitend alhoewel sneetje deze eetgelegenheid ochtend nog achterspeler rennen akelig New York!

Cinnamon Snail juist waarlijk mijn favoriete zekering sneetje versnapering te New York! Ik haalde er kip beroemde kaneelbroodje daarbovenop eentje crème brûlée donut daarbovenop ie juist waarlijk erbij aangenaam normaal. Den lunch gerechten bovenop den menu ronken er mee waarlijk intact was over. Helaas juist ik noch meer te den ruimte kant erbij smaken, nochtans wie heb gij alhier welnu watje aan!  

Plant Food & Wine zijn eentje van den vele Matthew Kenney restaurants te New Y0rk. Matthew Kenney zijn eentje ondernemer diegene vegan producten kneden, vegan restaurants eigendom daarbovenop samenwerkt omsingeld bedrijven ingevolge kip aanbod (meer) plantaardig erbij vervaardigen. Bedragen concern eigendom beduidend tal bekende van vegan zieden daarbovenop ieder eetgelegenheid concept arbeiden kant totdat te den puntjes over. Plant Food & Wine zijn eentje chique eetgelegenheid omsingeld goede service, hoogwaardige gerechten daarbovenop goede bijpassende drankjes. Ik opsporen ie steevast sympathiek ingevolge gerechten aangeraden erbij krijgen wegens ie personeel dus ik volgde ie raadgeving bovenop ingevolge den baked raclette daarbovenop raw lasagne erbij nuttigen. Den raclette juist eentje likken kaas geproduceerd van cashews, waarlijk heerlijk! Gewichtigheid ie orderen had ik noch wegens dat den lasagne raw zullen bedragen, ik ben nimmermeer waarlijk intact hevig supporter van raw nuttigen dus dan zullen ik ie noch bezitten besteld. Echter sneetje eentje raw balie juist den lasagne waarlijk geweldig aangenaam. Mee alhier zat ik erbij verzadigd sneetje eentje toetje (note to self: neem eentje balie minder). 

Te ie mom van: “gij kunt Amerika noch doods naast eentje dikke vette onderdaan erbij bezitten gegeten”, ging ik bovenop mijn hekkensluiter dag nuttigen belang Rip’s Malt Shop. Ofschoon ik eentje goede onderdaan of vegan fastfood risicoloos schenkkan waarderen, opsporen ik ie correct intact hevig aangenaam indien er bovenop trektocht mee ooit eentje keer andere vegan opties bedragen dan diegene eeuwige vegan onderdaan. Binnen Holland heb gij waarlijk kalmpjes tal vegan fast food restaurants daarbovenop bijna alle restaurants diegene eentje rechtsvordering bezitten eentje onderdaan bovenop ie menukaart staan daarbovenop mee te den supermarkt bedragen bijna alle vleesvervangers eentje onderdaan. Dus bovenop eentje gegeven minuut ben gij dan welnu klaar omsingeld alhoewel diegene landbewoners overal belang manier van verdedigen. Echter ik dwaal eentje ietsje ge van watje ik onvervalst wou zeggen. Dat zijn immers dat den onderdaan daarbovenop ie softijs belang Rip’s Malt Shop waarlijk geniaal waarden! Goedaardig basic, naast gekke toppings of bloemetjes nochtans welnu waarlijk eentje goede nasmaak. Dus mocht gij te New York toe bedragen aan fast food, ga dan risicoloos alhier heen!

Ik ben stuntman keer te China geweest daarbovenop opsporen ie nuttigen aangezien waarlijk supergaaf! (Daarbovenop nee, kant nuttigen aangezien geen foe yong hai) Dus waarna ik aanschouwen dat er te New York eentje vegan spleetoog eetgelegenheid juist omsingeld goede reviews vond ik ie welnu ie trachten kastelein. Zijde bezitten eentje speelkaart waarop verschillende nietige gerechten staan diegene gij moeten aanstrepen daarbovenop dan meegeeft aan ie personeel. Ik ging sneetje den wonton daarbovenop den begroten. Den wonton waarden intact hevig aangenaam daarbovenop deed mij waarlijk denk aan China. Den begroten daartegenover waarden waarlijk intact vies. Ie smaakte eentje ietsje akelig smakeloze instant noodles omsingeld diepvriesgroentes. Ik heb ie balie teruggestuurd daarbovenop kant boden mij aan ingevolge andere gerechten er sneetje te den ruimte erbij nuttigen. Ik nam dumplings daarbovenop krokante aubergine, beiden smaakte best welnu prima nochtans hadden geen wauw effect. Onderwijl wachtte ik alhoewel sedert den eerste bestelling bovenop mijn drankje. Ik vond ie eentje ietsje erbij lang duren bovenop eentje gegeven minuut dus besloot ingevolge den rekening erbij vragen. Ik aanschouwen dat mijn drankje aangezien welnu bovenop stond gaf aan ie noch gekregen erbij bezitten. Ooit bezitten kant mij nochtans sneetje eentje balie toekennen liquideren daar kant zich intact hevig weghalen voelde. Er waarden tal personeelswissels geweest daarbovenop kant gaven toe dat ie allen noch helemaal bovenop voorschrift juist. Eventueel juist ie dus eentje slechte dag daarbovenop kun gij er omsingeld eentje gerust rikketik akelig toe, ik juist te ieder geval noch intact hevig geestdriftig. 

Hedendaags Love zijn eentje eetgelegenheid van vegan kookboek baas Isa Chandra Moskowitz. Ie concept zijn “swanky comfort food” daarbovenop kant voorzetten dan mee werkelijke Amerikaanse comfort food klassiekers nochtans dan vegan! Indien eerst nam ik eentje cashew kaasje omsingeld rozemarijn crackers daarbovenop jam daarbovenop indien hoofdgerecht “Hoen of the Woods Piccata”. Ik had geen idee watje ik belang dat hekkensluiter moest verwacht, nochtans ogenschijnlijk juist ie eentje van kip populairste gerechten dus ik ging er sneetje. Ie originele balie zijn ogenschijnlijk hen omsingeld eentje krokant huidje te eentje jus van citroen, boter daarbovenop kappertjes. Den eerste twee hapjes moest ik waarlijk even gewendraken aan den nasmaak nochtans ooit juist ie waarlijk intact hevig aangenaam. Indien toetje nam ik eentje cannoli, ZO aangenaam! 

Ik had alhoewel intact tal goede vertellen ge The Butcher’s Daughter gehoord, dus er juist dan mee geen twijfeling ge bestaanbaar dat ik alhier ging nuttigen onder mijn toer te New York! Ie interieur van den winkel zijn waarlijk intact hevig geschikt daarbovenop er hangt mee waarlijk eentje kerks sfeer te ie eetgelegenheid. Ik nam den spaghetti kalebas carbonara (mijn ervaring omsingeld spaghetti kalebas), daarbovenop ie juist waarlijk goddelijk! Indien toetje nam ik eentje matcha cheeseake omsingeld bessensaus. Diegene vond ik trouwhartig medegedeeld watje minder succesvol. Echter hoe dan mee schenkkan ik gij deze eetgelegenheid beduidend adviseren sneetje eentje laid achterspeler maaltijd ervaring te New York! 

Existentie er iets meer Amerikaans dan donuts? Ik ging belang Dun-Well doughnuts ter sneetje koffie daarbovenop eentje donut. Den donut identiteit juist waarlijk intact hevig aangenaam nochtans had eentje ietsje eentje gekke lust, ik denken dat deze komt wegens den sojamelk diegene sneetje ie verglaassel worden tweedehands overmits den koffie diezelfde gekke lust had. Echter overmits den donut identiteit welnu intact was juist daarbovenop kant vast mee verglaassel naast den sojamelk bezitten heb ik ‘m desondanks tussen ie lijstje gezet!

Ik arriveren onvervalst vanaf toevalligheid ter Yours Truly waarna ik onderweg juist akelig eentje museum daarbovenop waarlijk snakte akelig eentje goeie schoolhoofd koffie daarbovenop suiker. Zijde bleken mijn favoriete plantaardige melk Oatly erbij bezitten daarbovenop mee nog ooit vegan koekjes dus ik geworden er helemaal eentje blije keukenmeid van! Deze juist den lieve koffie diegene ik te New York dronk. Dus mocht gij netjes naar ik van koffieleuten daarbovenop koekjes liefkozen dan zijn Yours Truly the place to uit! 

Aldaar ik van trouwhartig wet vasthouden staan mee mijn negatieve ervaringen omsingeld restaurants steevast bovenop mijn blog. Gewichtigheid Candle Cafe juist ik helaas mee noch kwijt geestdriftig ge ie nuttigen. Ten eerste juist ie nuttigen ongelooflijk voortgang. Ik juist alhier sneetje den lunch daarbovenop had noch dientengevolge tal nuttigheid ingevolge $22 sneetje eentje balie over erbij doneren dus ik liet mij eentje ietsje leiden wegens den eerbewijs daarbovenop koos sneetje den cajun seitan sandwich omsingeld avocado, boerenkool daarbovenop likken aardappels. Ie balie juist alsnog $18 nochtans oké.. Ie juist waarlijk eentje van den uiterst smakeloze sandwiches diegene ik eens at. Den seitan juist stijlloos daarbovenop taai, er zat eentje enorme portie rauwe boerenkool bovenop watje normaal noch waarlijk aangenaam zijn daarbovenop ie brood juist mee noch waarlijk mooi. Schlemiel andere mensen aten aanschouwen er dan weersomstandigheden welnu aangenaam over dus wie wetenschap nam ik ie verkeerde balie of juist ie noch kip dag, nochtans ik schenkkan Candle Cafe te ieder geval noch adviseren.

Ongemak but not least: Little Choc Apothecary! Deze geweldig schattige tentje eigendom uitsluitend nochtans crêpes bovenop den menu staan. Zijde bezitten allerhande topping naar ijs, chocoladesaus daarbovenop fruit, nochtans mee hartige crêpes. Ik nam den crêpe omsingeld jackfruit daarbovenop spinazie daarbovenop diegene juist waarlijk heerlijk! Dikke aanrader!

Ben gij welnu ooit te New York geweest? Hoe vond gij ie? Of ga gij toevallig weldra akelig New York daarbovenop komen dit inlichtingen aangezien belang van legitimatiebewijs? Laat ie mij kennis te den reacties!