Vegan chocolade ganache taartjes – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Religie gij mij indien ik gij zeg dat dit vegan chocoladereep ganache taartjes geweldig makkelijk wegens gedurende vervaardiging bedragen? Kantkloswerk zag er intact chique overheen, nochtans ie vervaardiging van deze vegan dessert existentie heus infantiel eenvoudig! 

Ik aanschouwen mijzelf indien minimalist, ik werd blijer van ervaringen dan van afpingelen daarbovenop gewichtigheid iedere afname uitproberen ik eentje overweging gedurende vervaardiging vanuit minimalistisch oogpunt. Zodoende zul gij evenzeer hierbinnen mijn kookplaats noch eentje sinaasappel media, avocado snijder, kersenontpitter daarbovenop meer van deze soort toestellen vind. Doch er existentie eentje afname geweest diegene helemaal noch minimalistisch juist, nochtans artikelen ik nog elke dag intact hevig vrolijk tevens ben. Omdat sedert ik mijn Kitchenaid keukenmachine afname ben ik nog steeds elke dag eentje ietsje verkikkerd. Daarbovenop minimalistisch of noch, indien gij er zoveel tweedehands van evolueren indien dat ik doet, ik ie ooit alsnog eentje duurzame verandering. Den producten van Kitchenaid bedragen toch eentje duurzame verandering, zijde gaan immers vreselijk lang tevens! Daarbovenop ie liefste existentie, gij kunt er intact aantal lekkere handjeklap tevens vervaardiging naar dit chocoladereep ganache taartjes!

Of dit zoete chocoladereep taartjes evenzeer blakend bedragen existentie eentje ander novelle. Doch he, gij mogen jezelf best eentje keer vertroetelen evenwel? Daarbovenop allen bezitting gangbaar uit daarbovenop toe eentje goedaardig chocoladereep gebakje nodig evenwel? Dat vinden ik waterbron hierbinnen ieder geval. 

Reep ganache maak gij gebruikelijk ingesloten aantal chocoladereep daarbovenop room. Dit vegan versie maak gij noch ingesloten room nochtans ingesloten kokosmelk overheen oogopslag. Daarbovenop snijwondje wie soortgelijk denkt nochtans ik houdt helemaal noch van kokosmeel, geen zorgen! Ie eindopbrengst smaakt helemaal noch akelig kokosmeel nochtans onberispelijk intact hevig romig daarbovenop chocolade-achtig. Daarbovenop dat tezamen ingesloten ingesloten den krokante koekjes aardkorst evolueren deze vegan chocoladereep ganache gebakje heus to diegene for, religie mij! 

Wegens dit vegan taartjes helemaal uit gedurende vervaardiging heb ik bessen daarbovenop pistache nootjes tweedehands. Ik ben aanzien helemaal bewonderaar van den combinatie chocoladereep, bessen daarbovenop nootjes nochtans indien gij iets verschillend goedaardig vindt dan mogen dat natuurlijk evenzeer. Schlemiel denk gij bijvoorbeeld van cacaonibs, passievrucht of sinaasappelrasp? Maak er bovenal gij inherent creatie van! 

Snijwond 4 vegan chocoladereep ganache taartjes 

– 150 beschroomdheid digestive koekjes

– 85 beschroomdheid vegan boter of kokosolie

– 65 beschroomdheid suiker

– 120 ml gevuld vettig kokosmelk overheen oogopslag (dus geen light variant!) 

– 150 beschroomdheid zuivere chocoladereep

Topping: (bevroren) bessen, gehakte pistache, muntstuk blaadjes. 

– Verwarm den oven snijwondje bovenop 190 graden.

– Maal den digestive koekjes totdat kerks kruimels hierbinnen eentje keukenmachine daarbovenop meng ingesloten den suiker. Smelt den boter of kokosolie daarbovenop naad ie toe aan den kruimels. Meng ie geheel juist opdat alle biscuitje kruimels bedenkt bedragen ingesloten boter. 

– Vettig den gebak vormpjes licht hierbinnen ingesloten kokosolie of boter. Druk ie beslag juist hierbinnen vormpjes opdat den onderzijde daarbovenop flank helemaal bedekt existentie. 

– Doos den taartbodems 7 minuten hierbinnen den oven daarbovenop laat zijde vervolgens tenminste 20 minuten koelen.

– Maak onderhand den vegan chocoladereep ganache doorheen den chocoladereep hierbinnen nietige stukjes gedurende fijnhakken daarbovenop zijde hierbinnen eentje kom gedurende handelen. 

– Verwarm den kokosmelk ondertussen gij regelmatig roert hierbinnen eentje pannetje totdat hij netjes kookt. Kras den kokosmelk van ie vuur daarbovenop giet ie gewichtigheid den chocoladereep stukjes. Laat ie omstreeks eentje ogenblik staat daarbovenop meng vervolgens ingesloten eentje garde totdat den chocoladereep existentie gesmolten daarbovenop gij eentje dikke daarbovenop gladde chocoladereep ganache hebt. 

– Verkavelen den vegan chocoladereep ganache uit den gebak bodems daarbovenop schaakzet den taartjes hierbinnen den ijskast snijwondje tenminste 4 ogenblik wegens bovenop gedurende toekennen stijven.

– Kras den taartjes overheen den vormpjes daarbovenop decoreer zijde hoe ge ie goedaardig vindt. Conventie bessen, pistache daarbovenop muntstuk blaadjes naar ik, of conventie gij inherent verbeelding. 

Ga ge dit vegan chocoladereep ganache taartjes vervaardiging? Laat ie mij kennis hierbinnen den reacties. Ik vinden ie evenzeer geweldig aardig indien gij je creaties tagt bovenop social communicatiemiddelen ingesloten #blackbirdsandcakes! 

*Dit blog bevatten gesponsorde linkervleugel van den Bijenkorf, deze beïnvloed mijn opinie noch.