Vegan

nieuwe vegan producten
Vegan · 31. december 2018
Het einde van het jaar is voor jaaroverzichten. En omdat er in december vooral veel tijdelijke vegan producten voor de feestdagen bij komen, leek me dit het uitgelezen moment om overzicht te maken met de lekkerste, meest baanbrekende en spraakmakende nieuwe vegan producten van 2018!
de gouden radijs kookboek
Vegan · 03. december 2018
De afgelopen weken kookte ik uit het vegan kookboek De Gouden Radijs van Marit Biemans. Vandaag vertel ik je alles over dit boek, wat ik er uit maakte, hoe het smaakte en wat mijn oordeel over dit kookboek is.

nieuwe vegan producten
Vegan · 30. november 2018
Eind van de maand, dus het is weer tijd voor een overzichtje met nieuwe vegan producten! Deze maand met lekker veel feestdagen producten, vleesvervangers en broodbeleg.
vegan vitamine D
Vegan · 10. november 2018
Als je veganistisch leeft heb je vast al wel een gehoord dat het slim is vitamine D als supplement te nemen. Zelf doe ik het al een aantal jaar trouw, maar ik had mezelf er nooit enorm in verdiept eigenlijk. Dus voor mezelf en voor jou dook ik de boeken in om te leren wat vitamine D nu eigenlijk precies is en waarom het zo belangrijk is voor vegans.

nieuwe vegan producten
Vegan · 02. november 2018
Daar is 'ie weer! De nieuwste vegan producten van de afgelopen maand staan weer voor je klaar in dit artikel. Houd je van pizza, burgers en knoflooksaus? Dan is het jouw lucky month! Want daar zijn er in oktober een aantal vegan varianten van in de supermarkt gekomen.
vegan sinterklaas
Vegan · 29. oktober 2018
In dit overzicht vind je alle vegan Sinterklaas snoepgoed die te krijgen is in de supermarkt en bij grote ketens. Ik zocht voor je uit of je als vegan ook nog een beetje kunt snoepen tijdens de feestdagen, en wat blijkt, het is een hele flinke lijst geworden. Vanaf nu kun je dus officieel los gaan met pepernoten, chocoladeletters en muisjes.

nieuwe vegan producten
Vegan · 28. september 2018
Het is einde van de maand, dus weer tijd om op een rijtje te zetten welke nieuwe vegan producten er zijn bijgekomen de afgelopen maand. En dat zijn er heel veel! Deze maand zijn er vooral vleesvervangers, vegan kaas en heel veel koekjes bijgekomen.
nieuwe vegan producten
Vegan · 02. september 2018
Ook deze maand heb ik weer alle nieuwe vegan producten van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet! Het is weer een goed gevulde lijst met heel veel lekkers. Vooral de borrelliefhebbers zitten deze maand goed met toastjes, chips, nootjes, bitterballen en vegan kaasjes!

nieuwe vegan producten
Vegan · 29. juli 2018
Hoewel het in de zomermaanden een beetje rustig aan leek te gaan met alle nieuwe vegan producten heb ik toch weer een mooi overzichtje kunnen maken. Deze maand met onder andere vegan ijskoffie, veel soorten vegan broodbeleg en hotdogs!
nieuwe vegan producten
Vegan · 04. juli 2018
Iets later dan je van me gewend bent, maar ik ben het niet vergeten hoor! Ik dook de supermarkten weer eens in om te onderzoeken of er nog nieuwe vegan producten zijn bijgekomen. Ook deze maand is het weer gelukt een grote lijst te maken met onder andere vegan pizza, magnums, heel veel vleesvervangers en alles voor je ontbijt!

Meer weergeven