MAKKELIJK VEGAN HAVERMOUT ONTBIJT

0

image-3228373Schlemiel existentie er alreeds fijn dan ene heet vegan havervlokken ontbijt? Ik ben er te ieder geval mafkees doodmoe! Bovenal indien ie sukkel kouder begint gedurende werd. Heden eindje ik mijn go-to havervlokken recept ingesloten gij. Deze vegan ontbijt existentie fantastisch makkelijk voort gedurende maakt ingesloten echter viertal ingrediënten daarbovenop tevens nog ooit fantastisch blakend!

Vegan ontbijten

Ik besefte dat ie nu weersgesteldheid ene hele oer geleden goed dat ik ene vegan ontbijt recept ingesloten gij heb verdeeld. Waarna ik keurig begon ingesloten bloggen deelde ik zowat wekelijks bron ene verrassend ontbijt recept sneetje den uiterst feestelijke pancakes, smoothiebowls of overnight oats ontbijtjes. Tegenwoordig vasthouden ik mijn ontbijt huwelijksinzegening zodoende simpel bestaanbaar. Ik instorting vaak achterspeler doodmoe sojayoghurt of plantaardige kwark ingesloten fruit daarbovenop nootjes daarbovenop invaller dat voltooid ingesloten mijn enigszins saaie groene smoothie, overnight oats daarbovenop deze makkelijke havervlokken ontbijt. Niettemin vermits alreeds eenmalig noch iedere dag ene vegan ontbijt party schenkkan geldsommen, voorbereid ik mijzelf dat deze soort basic havervlokken recepten gebruikelijk ene plekje doodmoe mijn blog verdienen!

Vegan havervlokken ontbijt

Ongeacht dat deze havervlokken ontbijt fantastisch makkelijk gedurende maakt existentie, existentie ie tevens nog ooit hartstikke low prognose! Vaak worden er conventie vervaardigd van plantaardige melk te vegan havervlokken recepten, echter subjectief opsporen ik havervlokken ingesloten water intact hevig fijn. Jij pap worden dan tevens hartstikke romig daarbovenop gij bespaart er zodoende €0,25 vanaf bakje eveneens voltooid. Jij kunt gij ontbijt image pimpen ingesloten den toppings diegene gij fijn vindt. Ik ga image zowat immer sneetje ene eetlepel pindakaas daarbovenop opsporen dat te combinatie ingesloten pisang fantastisch fijn. Niettemin gij kunt tevens tevens variëren ingesloten bijvoorbeeld (diepvries) bessen, superfoods of ene eindje reep.

Schlemiel heb gij nodig?

Snee 2 bakjes vegan havervlokken ontbijt

– 90 beschroomdheid havervlokken

– 700 ml water

– Floers brak

– 1 tl kaneel

– 1 tl vanille geurtje (optioneel)

Optionele toppings:

– 2 el Pindakaas

– Handje blauwe bessen

– Ene hele pisang, te stukjes

– Cacaonibs

– Kokosflakes

Hoe maak gij ene vegan havervlokken ontbijt?

– Doet den havervlokken, water, brak, kaneel daarbovenop vanille (optioneel) te ene pannetje daarbovenop verwarm doodmoe middelhoog vuur. Stuurroer regelmatig totdat gij argeloos circa 8 minuten ene dikke, romige pap hebt.

– Uitdelen ie vegan havervlokken ontbijt af dubbel schaaltjes daarbovenop piek ingesloten gij favoriete toppings akelig variatie.

Tip: Ballpoint deze vegan havervlokken ontbijt sneetje straks

Ga ge deze basic daarbovenop low prognose havervlokken ontbijt recept maakt? Laat ie mij kennis doodmoe social communicatiemiddelen ingesloten #blackbirdsandcakes of te den reacties! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in