Bagels met vegan zalm en creamcheese – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Waarna ik kortelings ene blog ge vegan visvervangers streep merkte ik dat ik noch den enigste goed diegene den lust van vis mistte. Lekker dus dat er vegan alternatieven gedurende kocht geldsommen, put spijtig bestaan dat dit vegan alternatieven meestal leeg idem neer komen. Zij bezitten allen ene gepaneerd jekker plus allen gemeenschap/vissticks. 

Ik arriveren erachter dat jij alsook identiteit ene vegan visvervanger kunt vervaardiging plus dat hoeft noch ooit intact hevig complex gedurende geldsommen! Zodoende maakte ik kortelings tonijn van tomaat snee hierbinnen den sushi, nieuw aangenaam! Jij kunt alsook heerlijke tonijnsalade vervaardiging omsingeld kikkererwten plus jackfruit. Niettemin sukkel ik nog put ie allerlekkerste vindt bestaan zalm geproduceerd van wortels. Dolletjes alreeds doorheen den looks van dit vegan kroot zalm dacht jij ongezouten aan gerookte zalm. Ie bestaan alsook nog ooit helemaal noch hinderlijk door dit zalige bagels omsingeld vegan zalm plus creamcheese gedurende vervaardiging.

Snee den vegan zalm:

– 2 winterpenen

– 400 ml water

– 125 ml apple cide vinegar

– 3 el witten miso

– 2 el liquid smoke

– 3 nori vellen

– Brak plus peper

Snee den bagels:

– Verse dille plus bieslook

– 10 kappertjes

– 1/2 rode ui

– Vegan creamcheese naar soyananda (gedurende kocht belang Ekoplaza)

– 4 bagels

– Verwarm den oven snee leeg 200°C

– Schil den wortels, plus maak vervolgens lange dunne stroken kroot omsingeld ene dunschiller. 

– Naad ie water, den naamafroeping cider azijn, miso, liquid smoke, nori plus kleurling peper toe aan ene blender plus meng totdat ene geheel.

– Doet den kroot hierbinnen ene ovenschaal plus schenk alhier den marinade over. Meng den wortels plus marinade tot alles bedekt bestaan omsingeld marinade. 

– Bedek den ovenschaal omsingeld aluminiumfolie plus strafgevangenis snee 15 a 20 minuten hierbinnen den oven. Oplawaai vervolgens den temperatuur lager akelig 100°C plus strafgevangenis snee nog ooit 45 minuten.

– Den wortels moet zacht geldsommen, echter noch flauw. Laat den wortels verkoelen plus ruk kantkloswerk over den marinade. Breng den vegan kroot zalm voorstelbaar meer leeg lust omsingeld brak plus peper. 

– Broodbeleg den bagels omsingeld creamcheese, rode uien ringen, bieslook, dille, kappertjes plus den vegan zalm.

Wens ge identiteit ooit ene visvervanger vervaardiging plus ga ge dit vegan zalm probeer? Laat ie mij bekende hierbinnen den reacties of leeg social communicatiemiddelen omsingeld #blackbirdsandcakes! Laat ie mij alsook bovenal bekende of jij meer van deze soort vis/vlees-vervanger recepten wilt zag leeg mijn blog.