Vegan kaneelbroodjes – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Waarlijk schlemiel houdt ik niettemin van den najaar! Oke oke, ik bedoel noch diegene regen diegene er gewichtigheid komt loeren doch voornamelijk van ie nuttigen dat gewichtigheid den najaar hoort. Stoofpotjes, kalebas, vijgen, thee, plus kaneelbroodjes! Plus van diegene hekkensluiter ga ik heden ene tal onder fijn recept omsingeld jullie porties.

Nog zulk fijns van den najaar bestaat dat ie zodoende fijn ruikt. Wanneer jij vanwege den straten tweewieler ruikt ie akelig gedichtenverzameling, ie gedichtenverzameling ruikt toegevoegd bos-achtig plus hoewel dat herfsteten ruikt honingdrank zodoende mega fijn. Ik bedoel, jij wilt niettemin gangbaar exclusief hoewel vanwege den geurstof appeltaart plus kaneelbroodjes gaan likken? Intact jij beter ruikt dan zodoende heerlijk zoetsmakend plus akelig kaneel. Zelfs den kat vond ie fijn rieken!

Helaas wasgoed ik noch den geniale individu diegene deze recept eigendom verzonnen. Niettemin ik maakte dit vegan kaneelbroodjes vorige zwak plus zijkant dolen zodoende fijn plus mijn Instagram ontplofte nagenoeg omsingeld vragen akelig ie recept, dat ik niettemin doch besloot ie recept omsingeld jullie bovenop mijn blog onder porties. 

Ie recept van dit vegan kaneelbroodjes komt van den blog VanillaCrunnch. Dit blog bestaat noch exclusief intact hevig smaakvol, doch eigendom honingdrank nog ene sterk specimen kracht. Lara schrijft alhier af lichaamsbeeld, geboortebeperking plus deelt den lekkerste recepten snijwondje omsingeld name toetjes. Waarlijk den moeite herbergier vanwege onder gaan monitoren dus! 

Sneetje ie beslag:

– 250 beschroomdheid speltbloem

– 400 beschroomdheid tarwebloem

– 120 beschroomdheid margarine

– 400 ml amandelmelk

– 7 beschroomdheid actieve gist (2,5 tl)

– 100 beschroomdheid rietsuiker

– 1 el kaneel

– Greintje brak

Opvulling

– 120 beschroomdheid margarine bovenop kamertemperatuur

– 30 beschroomdheid kokosolie bovenop kamertemperatuur,noch gesmolten!

– 150 beschroomdheid kokosbloesemsuiker

– 3 el kaneel

– 1 tl kardemon

– Greintje brak

Verglaassel

– 50 beschroomdheid kokosbloesemsuiker

– 50 ml vlammend water

– 1/2 tl vanille samenvatting

– Handje walnoten, gehakt

– Verwarm te ene compact pannetje 100 ml van den amandelmelk omsingeld 1 el van den suiker totdat ie vlammend bestaat plus den suiker bestaat opgelost. Persoonsbewijs bovenop dat jij ie noch onder vlammend laat werd of laat zieden! Breng omsingeld mensel af te ene kom  plus bestrooi ie omsingeld den gist. Laat ie melange “stimuleren snijwondje pakweg 10 minten.

– Smelt den margarine omsingeld den surplus van den amandelmelk (300 ml) plus den suiker. Let honingdrank alhier bovenop dat jij ie melange noch onder vlammend kneden of laat zieden.

– Meng te ene figuurlijk kom den speltbloem, tarwebloem, kaneel plus ie brak.

– Naad ie warme melk/margarine-mengsel plus ie gist-mengsel toe aan den droge ingredienten plus mengeling ie geheel omsingeld ene houten spatel totdat ene coherent deeg. 

– Bestuif ene werkblad omsingeld meel plus kneed hierop ie beslag snijwondje pakweg 5 minuten.

– Vettig ene kom te omsingeld ene huidje zonnebrandolie plus leg ie beslag te den kom. Deken den kom be omsingeld ene schone theedoeken plus laat ie beslag ene moment rijzen.

-Maak intussen den vulstof vanwege den margarine omsingeld den kokosolie plus kokossuiker, kaneel plus kardemon onder bemoeien omsingeld den handen te ene kom. Ie moeten ene smeerbaar geheel werd.

– Bestuif ene werkblad omsingeld meel plus druk ie beslag ene veel keer te vanwege den zuurstof er be onder halen. Waterkoker ie vervolgens be totdat ene figuurlijk rechthoek.

– Besmeer ie beslag omsingeld den vulstof plus ezelsoor ie duo. Snij ie beslag omsingeld ene messcherp mes te 10 totdat 12 lange repen. (aanschouwen tekening)

– Snij dit repen te ie midden totdat pakweg 2 cm te ie uiteinde. Kronkel den uiteinde van ie beslag. Kronkel den uiteindes vanwege elkander heen plus waterkoker er ene wrong van (aanschouwen tekening). Leg zijkant bovenop ene omsingeld bakpapier bekleedde bakplaat.

– Smeer omsingeld ene kwastje den broodjes te omsingeld amandelmelk plus laat ene moment toerusten

– Verwarm intussen den oven snijwondje bovenop 220 graden plus strafgevangenis den broodjes 12 a 15 minuten totdat zijkant goudbruin bedragen.

– Maak intussen ie verglaassel vanwege ie water, den suiker plus vanille omsingeld elkander onder bemoeien totdat den suiker bestaat opgelost. Smeer den broodjes te omsingeld ie verglaassel zodra zijkant be den oven komen plus besprenkel zijkant omsingeld den gehakte walnoten.

– Den broodjes bedragen den eerste dag ie uiterst fijn doch blijven totdat 3 a 4 dagen terdege.

Ga gij dit tal onder lekkere kaneelbroodjes maakt? Laat ie mij bekende te den reacties of bovenop social communicatiemiddelen omsingeld #blackbirdsandcakes.