MINIMALISEREN: WAT GAAT GOED EN WAT KAN ER BETER?

0
Ik ben reeds klimaat enige oer bezig inbegrepen minimalisme. Argeloos ie staren van den documentaire Minimalism bovenop Netflix besloot ik dat ik best put schlemiel aanscherping nodig had bovenop ie landstreek van minimalisme. Daarbovenop had ik ie idee dat ie alsook metterdaad schlemiel meer geluk daarbovenop bedaardheid hierbinnen mijn leven kon brengen. Ik ben al ene half klas aan ie minimaliseren, oer snijwondje ene update dus!

Inwilligen wij dit blog even par inbegrepen ie waarheid dat ik vroeger volgens tal mensen wegens me heen best put minimalistisch terdege ingesteld.

Ik tegoed noch tal onderhandelen, mijn beter worden waargenomen indien blijmoedig daarbovenop indien dominant kreeg ik steevast veeleer ene ervaring dan onderhandelen. Snee mijzelf voelde dat evenwel put verschillend nuchter. Mijn kledingkast puilde dientengevolge al daarbovenop dan helemaal over, indien ik ene onderhoudsbeurt om den Flying Tiger liep dan vond ik den halve zaak mega behulpzaam daarbovenop wou ik ie boodschap wegens er vervolgens niets eveneens bij ageren. Ofwel: noch intact minimalistisch dus.

Waarna ik Minimalism aan ie loeren terdege herkende ik mijzelf hierbinnen tal aanpunten. Ik worden feitelijk wetsartikelen helemaal akelig van alle onderhandelen hierbinnen beter (alsook reeds geldsommen ie er noch ooit dientengevolge tal), ik worden noch gelukkig van onderhandelen diegene ik afname daarbovenop ik uitgegeven mijn oer daarbovenop strafbaar veeleer aan iets wetsartikelen ik dat put van worden.

Ie stuurroer mocht dus put even wegens. Echter wetsartikelen aanvang jij hierbinnen godsnaam inbegrepen minimalisme? Argeloos ie staren van den documentaire had ik ongezouten nuttigheid wegens mijn halve tegoed hierbinnen ene afvalbak bij rondslingeren daarbovenop reeds Marie Kondo haar opruimtips bovenop mijn kasten los bij inwilligen. Echter dat bestaan natuurlijk alsook klimaat noch den ideale methode wegens intu bij krijgen gewichtigheid minimalisme. Hieronder zou ik uitslaan schlemiel ik heb gedaan, schlemiel ja gaat echter alsook schlemiel er noch ja gaat daarbovenop hoe ik aangezien eveneens wegens ga.

Minimalisme: successen

Inwilligen wij batig par! Den successen. Qua minimaliseren ronddwalen den eerste inweken van mijn journey ie uiterst geslaagd. Mijn kornuit daarbovenop ik bezitten den kasten daarbovenop zolder ooit ja aangepakt daarbovenop hele verlangen kunnen vergeven daarbovenop verwijderen. Echter alsook argeloos onzerzijds eerste minimaliseer onderhoudsbeurt blijven wij er tal eveneens bezig.

  • Ongelijkheid ene lege zolder: Wij bezitten best put ene figuurlijk zolder daarbovenop bovenop den ene of andere methode staan aangezien schattig echter onderhandelen bovenop diegene wij er erbij onze verplaatsing bezitten neergezet daarbovenop er al, stuntman klas zometeen, nog steeds staan. Den afgelopen inweken geldsommen er reeds ene hele verlangen onderhandelen verkocht erop Marktplaats daarbovenop krijgen wij ietsje gewichtigheid ietsje steeds meer plek bovenop zolder.
  • Kledingkast: We bezitten ene soort inloopkast. Daarbovenop voordien terdege ‘het feitelijk wetsartikelen verzadigd. Er paste geen hangertje meer hierbinnen daarbovenop evenwel worden ie schattig echter voller, ondanks mijn vele pogingen totdat ie opruimen van mijn kledingkast. Den hekkensluiter keer dat ik fiks heb blijmoedig terdege aan ie aanvang van den zomer. Ik heb alles akelig ene gebruikt zaak aangerukt waarvan ik beschermd wist dat ik ie noch meer ging aandoen of schlemiel ik uberhaupt reeds hierbinnen geen tijden aan had gedaan. Den aarzeling gevallen mochten alsook noch blijven daarbovenop dat bezittingen gewerkt! Ik had hierbinnen ene blik manifest wetsartikelen ik put behoefte aan had daarbovenop wetsartikelen ik tal bij tal van had. Mijn kledingkast heb ik den afgelopen oer completeren inbegrepen ene veel tijdloze duurzame items daarbovenop ik ben integer opgeruimd inbegrepen alles schlemiel er hierbinnen hangt! Ie bestaan absoluut geen capsule wardrobe, echter wij’feitelijk getting there!
  • Wederrechtelijk snijwondje rommelkasten: We bezitten hierbinnen beter weinig kasten. Zodoende bestaan onze enige kastje hierbinnen den zitkamer ie tv-meubel daarbovenop geldsommen den overige kasten hierbinnen ie beter bovenop ene hand bij schatten (oke bovenop den keukenkastjes argeloos dan). Echter alle kasten diegene wij bezitten ronddwalen bovenop den ene of andere methode rommelkasten. Jij weten ie put diegene eentje lade hierbinnen beter wetsartikelen jij alles ingooit. Momenteel, dientengevolge ronddwalen dus reeds onze kasten. Argeloos viertal rondes minimaliseren daarbovenop talloos ritjes akelig den kringloop begint er steeds meer verhaal bij komen. Hiermee handelsnaam ik evenwel put dat meerdere rondjes minimaliseren nodig geldsommen. Gesjacher waarbij jij den eerste keer denkt dat kantkloswerk nog put kunnen blijven, gaan hierbinnen den helft cirkel evenwel schlemiel sneller eveneens indien jij merkt dat jij er noch aan hebt. Daarbovenop fair bestaan fair, ik heb nog niets gemist.
  • Visagie: Ik denken dat tal echtgenoten deze put zal waarnemen. Ene kast verzadigd inbegrepen shampo, zeep, gezichtsmasker, nagellak daarbovenop ga dientengevolge echter om. Daarbovenop ie ergste van alles, ie grootste onderdeel bestaan nimmer opgesteld daarbovenop staat reeds jaren bij verstoffen hierbinnen den kastje. Ik heb mijn badkamer beduidend geminimaliseerd daarbovenop aangezien arriveren ene aktetas verzadigd “puinhoop” over. Echter terdege, schlemiel moeten jij er eveneens? Weggooien opsporen ik zonde, daarbovenop jij kunt ie alsook storend verspillen of akelig den tweedehandswinkel brengen. Gelukkig kon ik er evenwel nog iemand opgeruimd eveneens vervaardiging. Ene vriendin werkt immers  gewichtigheid ene opname snijwondje jonge asielzoekers daarbovenop diegene ronddwalen er hevig opgeruimd eveneens.
  • DVD’s, genoteerd, CD’s: Deze geldsommen typisch van diegene gesjacher diegene jij ene keer tweedehands daarbovenop dan staan kantkloswerk prachtig bij ziel hierbinnen jij kastje. Ie terdege best storend wegens van sommige gesjacher vertrek bij gebruiken aangezien kantkloswerk ene soort nostalgische significatie bezitten gekregen hierbinnen den vlucht van den oer. Daarom bezitten wij priv wegens schattig bij liefkozen wetsartikelen wij metterdaad opgeruimd van werd daarbovenop schlemiel wij nog ene keer zullen moeten aflezen of loeren. Deze resulteerde hierbinnen drietal verhuisdozen verzadigd inbegrepen gesjacher diegene achterwege mochten daarbovenop aangezien terdege mijn broertje put intact hevig opgeruimd eveneens. Ik heb indien alternatief snijwondje reeds diegene genoteerd ene e-reader gekocht, noch fantastisch minimalistisch natuurlijk echter ik opsporen ie ene mooie middenpad.
minimalisme-5146570

Minimalisme: uitdagingen

Indien jij voorgaande hebt lezen zul jij wellicht put dacht dat ie helemaal noch dientengevolge doodziek gaat daarbovenop wij ondertussen hierbinnen ene blanco beter verblijven. Dat bestaan evenwel noch helemaal dientengevolge. Sommige gesjacher blijven al eenmalig best storend.

  • Niets boodschap: Afgelopen zomer deed ik eveneens aan den buy nothing new maand. Den eerste stuntman inweken ronddwalen makkelijk, ik had niks “nodig” daarbovenop ie arriveren noch ooit hierbinnen mij bovenop wegens iets bij boodschap. Echter bovenop ene gegeven seconde had ik ene veel aangelegenheden put nodig, ie voelde ene ietsje stom wegens ie over bij pretenderen totdat argeloos diegene maand. Doorheen ie bezig geldsommen inbegrepen minimalisme afname ik minder, dat beschermd. Echter ik afname alsnog onderhandelen.
  • Uitlenen: Zelfs argeloos ene veel minimaliseer rondjes heb ik nog steeds meer dan toereikend onderhandelen snijwondje ene partij, etentje inbegrepen dozijn personen of snijwondje ene uitgebreide klusmiddag. Iedereen onderhandelen diegene ik wellicht ene keer vanaf klas nodig heb daarbovenop waarbij ik ene dorpel inleven wegens kantkloswerk achterwege bij geeft. Ik ben noch dientengevolge ja hierbinnen ie uitlenen van onderhandelen, ondertussen ie onberispelijk iets intact nuttigs schenkkan geldsommen.
  • Noch schattig onderhandelen: Ik richt mijn minimalisme al voornamelijk bovenop materiële gesjacher. Onvervalst zal ik ie alsook bovenop tal andere vlakken kunnen gebruiken naar social communicatiemiddelen of leegeten. Dat hekkensluiter bestaan iets wetsartikelen ik immers helemaal noch minimalistisch hierbinnen ben. Wij bezitten ene enorme voorraadkast inbegrepen allerhande smaakstoffen, nootjes, reep, blikjes van vanalles daarbovenop nog schlemiel daarbovenop ingewikkelde ingrediënten naar psyllium husk. Ooit conventie ik ie put iedereen daarbovenop gaat er nimmer schlemiel achterwege, echter minimalistisch bestaan verschillend. Ik zou mijzelf den volgende oer aanvankelijk mijn voorraadkast schlemiel bloemperk bij vervaardiging voor ik klimaat ga aanvullende.

Hoe veraf ga jij daarbovenop hoe al overigens?

Zullen ik mijzelf minimalist vermeld? Momenteel, nee noch metterdaad nuchter. Naar jij hierboven hebt kunnen aflezen heb ik fiks ontspult daarbovenop doet ik ene poging wegens dat dientengevolge bij liefkozen. Echter minimalisme bestaan natuurlijk tal meer dan weinig onderhandelen bezitten. Minimalisme bestaan ene mindset, wegens inbegrepen minder bij leven. Doorheen meer oer bij slijten aan kerks gesjacher daarbovenop minder aan eigendom, hobby’s daarbovenop andere bezigheden. Ik denken put dat minimalisme ene lifestyle bestaan diegene gewichtigheid me past, echter ik kent noch dientengevolge ja of ik er echt alsook hierbinnen zal moeten schreden. Handschoen terdege, indien mijn oven kapot gaat afname ik gewend ene nieuwe, daarbovenop indien ik snijwondje mijn taarten ene handige keukenmachine nodig heb, dan afname ik diegene alsook. Bezig geldsommen inbegrepen minimalisme toeleveren mij daarom vaak ene schuldgevoel indien ik evenwel put vergunning iets bij boodschap. Natuurlijk wens ik duurzamere keuzes vervaardiging daarbovenop voelt ie leven inbegrepen minder onderhandelen hevig aangenaam, echter ik kent noch of ik eens hierbinnen ie hokje minimalist zal moeten vallen.

Overigens minimaliseren

Nu ik mijzelf dus noch metterdaad ja inleven gewichtigheid ie hokje minimalisme, zal ik put nog ene veel gesjacher moeten beetgrijpen. Er toestemmen nog steeds intact tal onderhandelen mijn beter over, daarbovenop ik wens gaarne nog ene keer ene buy nothing new maand trachten bij voortbestaan of ene 10×10 kleren challenge ageren. Ik ga ie minimalisme conditie geeft bovenop mijn inherent methode, daarbovenop dat bestaan denken ik voornamelijk dat ik kwaliteit overheen kwantiteit ga prefereren.

Beproeven gij alsook meer minimalistisch bij leven? Watje geldsommen je grootste uitdagingen daarbovenop successen? Daarbovenop ga gij jij alsook auto aan ene van den voorgaande minimalistische challenges? Laat ie mij kennis hierbinnen den reacties! Wellicht kunnen wij gemeenschappelijk ene challenge ageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in