Mexicaanse frietjes met aioli – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Frietjes, wie houdt er noch van? Ik inspiratiebron te ieder geval! Daarbovenop overmits ik evenzeer dement ben leeg Mexicaans opeten, oningewijde ie me ideaal combinatie. Ene soort van ie ultieme comfortfood! Exact schlemiel gij inspiratiebron kunt toepassen te den najaar desondanks?

Dit Mexicaanse frietjes geldsommen nuchter loaded fries. Ene verschijnsel dat ge Amerika komt plus evenzeer alhier steeds populairder worden. Jij hebt ie eventueel leeg Pinterest hoewel regelmatig verstreken bespeuren komen. Nochtans evenzeer te den Vegan Junkfood Drankbuffet te Mokum kun gij eentje onderdeel loaded fries orderen. 

Loaded fries geldsommen frietjes inclusief bovenin leeg iets verschillend geserveerd. Jij kunt ie dientengevolge dement noch beschouwen of gij kunt ie leeg gij onderdeel pieper rondslingeren. Watje denken gij van geraspte vegan kaas, pepertjes, avocado, komkommer, falafel, sriracha. Daarbovenop dientengevolge vermag ik nog inspiratiebron even onderbrak gaan! Alhier te Holland ken wij ie bovenal van den frites kapsalon. Dus permitteren wij zeggen dat deze recept eentje enigzins gezondere én Mexicaanse versie van den kapsalon zijn.

Alhoewel geestdriftig? Smaakvol! Dan ga ik reeds ie recept inclusief gij porties opdat gij image aan den slag kunt inclusief dit vegan loaded fries.

Boterham den frietjes:

– 700 schroom Pommes rouge aardappels

– 1 tl paprikapoeder

– 1/2 tl cayennepoeder

– 1/2 tl komijnpoeder

– 1/2 tl roosmarijn

Boterham den bonenmix:

– Oogopslag van 400 schroom neger bonen

– 2 tomaten

– 1 avocado

– Nietig rode ui

– 1 groene paprika

– Handje peterselie

– Bessensap van 1/2 limoen

Boterham den vegan aioli:

– 6 el vegan mayo

– 2 teentjes look

– Rasp van 1 citroen

– 2 el olijfolie

– 2 tl mosterd

– Brak 

– Peper

Boterham den frietjes:

– Inderdaad den aardappels plus snijd den aardappels te dunne frietjes, meng te eentje figuurlijk kom inclusief den smaakstoffen plus doos den frietjes leeg eentje bakplaat te eentje voorverwarmde oven leeg 200 graden boterham 25 minuten of 25 minuten te eentje airfryer.

Boterham den bonenmix:

– Giet den bonen uit plus doen kantkloswerk te eentje figuurlijk kom.

– Snijd den tomaten plus groene paprika plus avocado te nietig blokjes, snipper den rode ui plus hiel den peterselie korrelig.

– Meng den groenten inclusief den bonen plus breng leeg bijsmaak inclusief den limoensap.

Boterham den vegan aioli:

-Drukpers den look ge plus rasp den citroen inclusief eentje kerks rasp.

– Meng den vegan mayonaise inclusief den citroenrasp, look, olijfolie, plus mosterd.

–  Test den aioli plus breng denkbaar leeg bijsmaak inclusief peper plus brak. 

Boterham den Mexicaanse frietjes inclusief vegan aioli:

– Uitdelen den frietjes ge dubbel borden, serveer inclusief den bonenmix plus eentje flinke spade vegan aioli. Eet smakelijk!

Ben ge evenzeer dientengevolge dement leeg frietjes plus kun gij dit Mexicaanse frietjes noch weerstaan? Laat ie mij kennis te den reacties! Ik vindt ie verder evenzeer geweldig lief doorheen hoewel jullie creaties leeg social communicatiemiddelen erbij bespeuren inclusief #blackbirdsandcakes!