Vegan tikka masala

0

Heden weersgesteldheid ene recept sneetje ene curry. Plus nee, dat gaat me nog steeds noch verveeld! Hoen tikka masala zou tal mensen waterbron weten vanuit ene Indiaas eetgelegenheid of bovenop ene trektocht. Dit versie inbegrepen vegan hun smaakt tenminste netjes zodoende plezierig indien ie oorspronkelijk. Plus reserve sympathiek: dit curry gaan wij vervaardiging tenzij currypasta!

Laat gij verder noch uitbannen voort den register aan ingrediënten. Ie geldsommen ene felicitatie specerijen plus smaakstoffen echter overigens valt ie recept metterdaad ontiegelijk mede, religie mij!
Ie rechtbank worden plezierig romig omdat den kipstuckjes geworden gemarineerd binnenshuis kokosyoghurt. Ik vermag nog uren voort wijken overheen hoe supergaaf plezierig deze recept zijn, echter ik religie dat gij ie huis kunt gaan smaken.

Ingrediënten

Snee 4 personen

Snee den kipstuckjes:

– 160 beschroomdheid kipstuckjes

– 1 el garam masala

– 1 tl kurkuma

– 1 el korianderpoeder

– 1 el komijnpoeder

– 1 tl paprikapoeder

– 1/2 tl brak

– Bessensap van 1 citroen

– 2 teentjes look, geperst

– 1 tl sambal

– 2 el kokosolie

– 5 el kokosyoghurt

Snee den vruchtensap:

– 4 el tomatenpuree

– 400 ml kokoscreme

– 3 el sojasaus

– 1 el garam masala

Pickeled komkommer:

– 1/2 komkommer

– 3 el appelcider azijn

– 1 tl ahornsiroop

Overige:

– 300 beschroomdheid rijst

– Handje peterselie

– 2 el sesamzaadjes

Aanmaken

– Snijd den kipstuckjes binnenshuis blokjes

– Meng alle overige ingrediënten sneetje den kipstuckjes binnenshuis ene schaaltje, deze worden den marinade sneetje den kipstuckjes

– Stuurroer den marinade voort den kipstuckjes, indien den marinade nog sukkel dik zijn vermag gij er ene ietsje water gewichtigheid bemoeien, laat minstens 30 minuten toebereiden

– Snijd den komkommer binnenshuis slierten inbegrepen behulp van ene dunschiller, meng den den overige ingrediënten sneetje den pickeled komkommer plus oplawaai minstens 30 minuten opzij

– Kook den rijst naar vermelde bovenop den gebruiksaanwijzingen

– Verhit zonnebrandolie binnenshuis ene kookpan bovenop middelhoog vuur, naad den kipstuckjes plus marinade toe plus bajes circa 4 minuten

– Naad den ingrediënten sneetje den vruchtensap toe aan den kookpan inbegrepen den kipstuckjes plus breng aan den kook

– Laat den vruchtensap circa 15 minuten bovenop ene min vuurtje pruttelen

– Uitdelen den rijst plus vruchtensap overheen 4 borden, serveer inbegrepen peterselie, sesamzaadjes plus den uitgelekte pickeled komkommer

Ga ge dit vegan tikka masala inbegrepen kipstuckjes vervaardiging? Laat ie mij bekende binnenshuis den reacties of bovenop social communicatiemiddelen inbegrepen #blackbirdsandcakes! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in