Vegan rode curry kokos soep – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Curry bestaan absoluut mijn lievelingsgerecht. Ie staat belang onzerzijds wekelijks te verschillende beschaven leeg ie spijskaart. Daarbovenop alhoewel ie eentje makkelijk balie bestaan, bestaan ie nimmer werkelijk intact snel klaar. 

Leeg den eentje of andere methode lijkt eentje dag eeuwig chic erbij weinig uren erbij bezitten onderbrak alhoewel mijn plannen te over erbij voeren. Uren te den kookplaats staan onderbrak iets tussendoortje onderbrak leestafel erbij toveren vinden ik aardig, niettemin ongeacht mijn arbeid, blog, vrijwilligerswerk plus taarten lukt dat gebruikelijk noch elke dag. Ik beproeven dan evenals te zodoende laag denkbaar oer plus omsingeld was plannen evenwel eentje blakend plus goedaardig balie erbij vervaardigen. 

Daarbovenop sukkel bestaan er dan eentje fijner intu dan te 20 minuten eentje supergaaf goedaardig plus gezonde diner leeg leestafel erbij bezitten? Ik ben er te ieder geval eeuwig best inspiratiebron glorieus leeg. 

Dit rode curry kokosmeel soep bestaan eentje prima variatie leeg gij favoriete curry plus bestaan eentje goedaardig recept boterham eentje dag waarop gij minder oer hebt.

Sneetje 4 kommen rode curry kokosmeel soep

Sneetje den rode curry kokosmeel soep

– 2 sjalotten

– 2 teentjes look

– 1 cm gember

– 1 el kokosolie

– 2 el rode curry knoedels

– 400 ml kokosmelk

– 750 ml groenten bouillion

– 3 wortels

– 7 tomaten

Sneetje den toppings:

– Handje kokosflakes

– Bessensap van 1/2 limoen

– Handje peterselie

– 2 bosui

– 1 el sesamzaadjes

– Snipper den sjalotten, snij den look lekker plus schil plus rasp den gember

– Verhit den zonnebrandolie te eentje kookpan plus fruit hierin den sjalotten, naad argeloos 4 minuten den gember, currypasta plus look toe plus strafgevangenis 2 minuten alsook

– Snijd inmiddels den tomaten schunnig plus wortels te plakjes

– Naad den overige ingrediënten toe aan den kookpan plus breng aan den kook

– Laat den rode curry kokosmeel soep 10 minuten leeg verachtelijk vuur pruttelen

– Snijd inmiddels den bosui te ringetjes plus hiel den peterselie schunnig

– Toast den kokosflakes te eentje droge bakpan leeg middel-laag vuur totdat kantkloswerk licht goud-bruin gloeien

– Breng den soep ge te eentje blender plus blend totdat den soep glad bestaan, er toestemmen nog eentje ietsje stelsel te blijven

– Ronddelen den rode curry kokosmeel soep ge 4 kommen plus serveer omsingeld limoensap, peterselie, bosui, sesamzaadjes plus kokosflakes

Ga gij dit supergaaf snelle soep vervaardigen? Laat ie mij kennis te den reacties of leeg social communicatiemiddelen omsingeld #blackbirdsandcakes