Gaan wij in een tiny house wonen? Slapen in het Waterlandhuisje

0

We gaan regelmatig ene weekendje achterwege. Gewoon selecteren wij ene bestemming overheen aan den hand van toffe bezienswaardigheden, hotspots of den mooie natuur. Afgelopen weekeinde hadden wij ene andere strategie gekozen gewichtigheid ie kiezen van ene lokatie. Wij kozen ene bestemming overheen aan den hand van den accommodatie. Wij sliepen ene nachtje binnen ene heuse tiny house: ie waterlandhuisje binnen Eindhoven. Hoe ie inderdaad, plus of we binnen ene tiny house gaan verblijven lees jij binnen deze wetsartikel.

Schlemiel zijn ene tiny house?

Den “tiny house movement” zijn binnen Amerika nu ene veel schooljaar ene waarlijk onbegrip. Binnenshuis Holland par wij sedert kortstondig voorts weten gedurende fabriceren inclusief dit nietige woningens. Snijwond wie ie totaal gemist eigendom, even ene korte voorbericht. Eentje tiny house zijn nuchter exact sukkel jij denkt sukkel ie zijn: ene (intact) compact huisje, echter informatiebron ene volwaardige honk. Belang ie construeren van den huisjes worden creatief conventie vervaardigd van ruimtes. Eentje tiny house zijn immers maximaal 50 m2 vitaal, ideaal waargenomen zelfvoorzienend plus leeg ene goede plus duurzame wijze gebouwd.

Er bedragen uiteenlopende aanleiding waarom mensen selecteren onderbrak binnen ene tiny house gedurende gaan verblijven. Gij kunt hierbij denk aan ene meer duurzame wijze van leven, meer financiële ongebondenheid, eenvoudiger moeten leven of den financiële situatie.

gaan-wij-in-een-tiny-house-wonen

Ie waterlandhuisje

Geïnspireerd voort den Amerikaanse tiny house movement bouwde Reinoud, Gloeilamp plus Teun ie waterlandhuisje sneetje den Dutch Vormgeving Slapjes binnen Eindhoven. Gij opsporen ie waterlandhuisje binnen Muurplug-Binnenshuis city leeg ie oude bedrijven terrein van Philips, Strijp-S.

Ie huisje zijn mobiel plus eigendom nu leeg meerdere plaatsen gestaan. Sedert 2015 worden deze nietige huisje voorts tweedehands indien bedding and breakfast plus kun jij er overnachten.

Ie huisje zijn van alle gemakken wichelen, jij hebt ene compact keukentje, ene handelsbank, ene slaapzolder, stormend water plus zelfs ene nietige badkamer. Deze alles opsporen jij leeg 8(!!)m2.

het-waterlandhuisje

Begroeting

Nadat wij kogelrond den namiddag binnen Eindhoven waarden gearriveerd plus hadden geluncht gewichtigheid The Happiness Kitchen, aanleiding wij voort akelig Strijp-S onderbrak ie waterlandhuisje gedurende gaan bespeuren. Wij werden ontvangen voort ene van den initiatiefnemers van ie waterlandhuisje. Reinoud gaf onzerzijds ene “grand rondleiding” voort ie huisje plus argeloos circa ene kwartiertje wijken af tiny houses waarden wij louter binnen “onzerzijds huisje”.
Wij ruimde onze gesjacher leeg plus gingen Strijp-S exploreren. Alhoewel hadden wij echter weinig gesjacher meegenomen, zijkant ergens bijster kunnen inderdaad niettemin informatiebron ene ene herinnering. Handschoen nu den ruimtes optimaal benut bedragen, leeg 8m2 zijn gewend hevig weinig mogelijkheid sneetje gesjacher.

waterlandhuisje

Strijp-S

Belang ene tiny house zien ik nuchter ene huisje binnen den middle of nowhere sneetje mij. Dat zijn binnen ie geval van ie waterlandhuisje absoluut noch zodoende. Diegene staat immers midden binnen ie creatieve rikketik van Eindhoven, Strijp-S. Gij opsporen alhier te andere ene skate vestibule, jonge ondernemers binnen nietige winkels, ene markthal plus veel van hippe cafeetjes plus restaurants. We kregen er ene ietsje ene festival sentiment van. Ie inderdaad vrolijk, den terrasjes zaten gevuld, er inderdaad naslag plus allemaal inderdaad opgeruimd. Best informatiebron ene kerks mogelijkheid onderbrak eventjes gedurende verblijven dus.

Compact zijn aangenaam

Nadat wij Strijp-S hadden verkend plus sukkel inkopen hadden gedaan priv wij zoveel voorstelbaar oer voort gedurende brengen binnen onzerzijds huisje. Wij kregen ie sneetje mekaar ene heuse diner leeg leestafel gedurende krijgen plus bleven prettig lang leeg onzerzijds mini terras zweven. Binnenshuis ie waterlandhuisje liggen ene veel spelletjes, dus wij priv ene aardbei gezellige spelletjesavond gedurende beminnen. Argeloos ene twee potjes scrabble begon ie voltooid gedurende verkoelen plus bedragen wij te ene pil gaan aflezen. Voorts nu inderdaad ie bloedheet geweest diegene dag, onzerzijds huisje inderdaad niettemin redelijk koude. Best aangenaam wanneer jij leeg ene slaapzolder moeten maffen. Ie maffen inderdaad nuchter voorts intact aangenaam, wij paste exact leeg ie matras plus ie onkundige ene ietsje leeg kamperen binnen ene tent. (echter dan informatiebron comfortabel, haha). Den aankomende morgen inderdaad ie helaas alweer oer onderbrak gedurende gaan, wij maakte ene ontbijtje plus ruimde onze gesjacher leeg. Daarbovenop dat hekkensluiter zijn absoluut ene buitenkans van dermate compact huisje, ie zijn immers te no-time klimaat leeg regel.

Schlemiel vonden we er van?

Echt heb jij helemaal noch voort dat jij binnen dermate nietige mogelijkheid bent. Leeg den plaatje’s lijkt ie minuscuul, echter wanneer jij er bent zul jij merken dat jij jezelf nu snel indien binnen ene feitelijk beter voelt. Ie hoge gewelf, den meubelen plus den houten onderbouwing handelen aantal. Geen oogwenk had ik ie idee dat ik ene caravan inderdaad, ondertussen jij dat van den huls niettemin ene compact ietsje vooruitzien.

Maffen binnen ene tiny house laat jij verschillend loeren akelig jij inherent beter. Handschoen fair zijn fair, wij bezitten helemaal noch zoveel mogelijkheid nodig. Wij zitten eeuwig leeg dezelfde mogelijkheid leeg den handelsbank, binnen onze slaapkamer toepassen wij louter ie bedding plus den dis zijn frequenter onbeschreven dan gevuld. Voornamelijk ie veel gesjacher diegene wij toepassen valt leeg, er staat noch aantal binnen ie huisje, echter dat bezitten wij voorts noch nodig. Wij bedragen den hekkensluiter oer nu fiks aan ie ontspullen geslagen, plus den kalmte van ie huisje toeleveren louter nog echter meer motief onderbrak alhier ook voort gedurende gaan. Ik opsporen dat wij inclusief z’n alle aantal gedurende aantal boodschap, plus dit overnachting laat me niettemin klimaat beseffen dat nu diegene gesjacher nergens sneetje nodig bedragen.

Gaan we binnen ene tiny house verblijven?

Vantevoren aan onzerzijds weekendje Eindhoven zijn ie thuis nu ene veel keer te spraken gekomen: verblijven binnen ene tiny house. Ie onkundige me den ideale weerwoord onderbrak meer ongebondenheid gedurende krijgen. Wij zullen minder kunnen gaan werking plus wij zullen bijvoorbeeld meer leeg trektocht kunnen overmits den woonlasten lager bedragen. Daarbovenop natuurlijk bedragen den baten van verblijven binnen ene tiny house leeg ie streek van bestendigheid voorts smaakvol meegenomen. Maffen binnen ie waterlandhuisje onkundige onzerzijds ene mooie eerste proef onderbrak gedurende loeren of ie voorts feitelijk iets sneetje onzerzijds kon bedragen. Naar jij nu ene ietsje overheen mijn wet hebt kunnen halen zijn ie prima bevallen. Al bedragen wij noch rechtstreeks van plattegrond onderbrak leeg 8m2 gedurende gaan verblijven plus maak jij dermate besluit noch leeg ondergrond van ene nachtje maffen, echter ik ben argeloos dit ervaring veilig gemotiveerd onderbrak deze plattegrond sukkel overigens gedurende gaan onderzocht. Wie kent, worden vervolgd dus!

Ik vermag allemaal adviseren onderbrak ene ooit nachtje alhier gedurende gaan maffen. Gewend overmits ie intact leuk zijn, echter voorts omdat jij er klimaat keurig sukkel bewuster van geworden dan dat jij wellicht nu inderdaad. Lef ge ie aan? Laat ie mij kennis binnen den reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in