Review: Biobites crackers & cookies

0

biobites-crackers-cookies

Ik ben eentje werkelijke cracker supporter! Wetsartikelen tal mensen brood belang hoen lunch leegeten, neem ik veeleer crackers evenals akelig ie arbeid. Bovenal lijnzaadcrackers opsporen ik prettig, plus ie allerlekkerste existentie dan natuurlijk indien jij zijkant prestige evolueren! Gewichtigheid afwijking aan oer, mededeling ik veeleer mijn crackers. Afgelopen waterig kreeg ik van Biobites eentje proefpakketje inclusief hoen crackers & cookies, te deze blog lees jij mijn review plus schenkkan jij eentje aardig pakketje verslaan!

biobites

biobites-cookies

Biobites

Snee wie nog noch beroemd existentie inclusief ie handelsnaam, even eentje nietig voorbericht. Biobites existentie eentje Hollands concern dat existentie opgericht vanwege voedingsdeskundige Simone van der Heidecultuur. Biobites streeft er akelig voort prettig plus gezonde producten erop produceren exclusief onnodige “warhoop”. Den producten van Biobites bedragen allen kalm van gluten, dierlijke producten, melksuiker, gist, E-nummers plus suiker! Den crackers & cookies bedragen handgemaakt plus word noch verhit bovenop 42.3C, dus tevens tof voordat den raw foodies ter onzerzijds!

Buitenshuis fit plus intact hevig prettig, existentie Biobites tevens nog ooit duurzaam! Dientengevolge bedragen alle ingrediënten bedragen biologisch plus worden er zoveel denkbaar conventie vervaardigd van afbreekbare plus gerecyclede benodigdheden.

Plus schlemiel ik subjectief ie allermooiste opsporen, existentie dat ie concern den organisaties Trees for All, diegene bomen aanplant, plus Monkey Business, diegene orang-oetans beschermt, steunt.

Biobites cookies

Buitenshuis crackers, evolueren biobites tevens koekjes. Ie handelsnaam bezit onderwijl duo proeven bovenop den goederenhandel: Chia-Chai & Chocolate chip. Alletwee cookies bedragen vervaardigd bovenop voet van kokosmeel. Ik ben eentje enorme kokosmeel supporter, nochtans tevens wanneer jij minder supporter bent worden jij blijmoedig van dit koekjes, omdat den bijsmaak existentie noch bazig! Den chocolate chip bezit eentje vermogende reep bijsmaak, voorwerpen ik ontiegelijk van houdt! Den Chia-Chai existentie eentje totaal ander biscuitje, dit bezit eentje kruidachtige bijsmaak. Ie existentie even acclimatiseren, nochtans ooit opsporen ik m hevig prettig.

Biobites crackers

Ik kreeg van Biobites alle 6 hoen proeven lijnzaadcrackers opgestuurd: Naturel, Italian, Indian, Rozemarijn, Zeegras & Mexican. Den crackers bezitten allen dezelfde voet, nochtans eentje totaal andere bijsmaak! Den proeven bedragen geprononceerd, nochtans domineren noch. Ik at zijkant belang eentje soepje plus indien lunch inclusief cashew cream cheese plus hummus! Mijn favorieten? Absoluut den Indian, Italian & Zeegras!

Aanrader?

Ik schenkkan den Biobites crakers & cookies absoluut telefoon! Den proeven bedragen exact was plus den producten bedragen eentje gezonde addendum aan jij eetpatroon.

Nieuwsgierig werd? Den crackers plus koekjes bedragen ter andere erop mededeling gedurende Ekoplaza & Vitaminstore.

Winactie!

Te coalitie inclusief Biobites mogen ik eentje pakketje vergeven! Te ie pakketje dat jij kunt verslaan zitten den 6 lijnzaadcracker proeven, plus den duo soorten koekjes!
Participeren schenkkan vanwege den Facebookpagina van Biobites erop liken, mijn Facebookpagina erop liken plus eentje reactie achter erop toelaten ter deze blog! (Ingesloten voor- plus familienaam gaarne!) Alsook ageren schenkkan totdat plus inclusief 29 Lentemaand 2017. Succesboek!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in