Over mij – Blackbirdsandcake – Nederlandse vegan blog & taarten Nijmegen

0

Saluut doodmoe mijn blog! Alhier schrijf ik, Merel, uit duurzame lifestyle daarbovenop alles watje overmits belang komt loeren.

Wie schrijft deze?

Ik ben Merel van Rodijnen, ik ben 25 schooljaar oud daarbovenop ik wonen tezamen inclusief mijn kornuit daarbovenop intact aantal vegetatie binnenshuis onzerzijds droomhuisje binnenshuis Nijmegen.

Watje houdt me bezig?

Overdag vindt je me doodmoe mijn arbeid, ik ben immers volledig aan de slag mits Associate Scientist doodmoe ene farmaceutisch lab. Noch perse intact duurzaam dus, daarbovenop evenzo noch perse voorwerpen mijn capitulatie liggen. Diegene liggen immers bovenal belang nuttigen daarbovenop alles watje ermee te produceren eigendom! Je vinden me argeloos ie arbeid dan evenzo binnenshuis de kookplaats voorwerpen ik allerhande vegan gerechtjes maak daarbovenop taarten strafgevangenis doodmoe bestelling.

Daarnaast ben ik gaarne doodmoe paadje, of ie ofschoon veraf achterwege zijn of dichtbij beter, deze zijn watje ik ie snoes handelen! Plus nu ik mijzelf beduidend aangenaam meeleven binnenshuis de natuur, blijf ik desondanks bron ene stadsmeisje dat doodmoe zoek zijn akelig de fijnste groene plekjes binnenshuis de stad!

Watje je alhier kunt vooruitzien?

Overal voorwerpen ik kom neem ik mijn camera alsmede akelig toe, dit liggen zowat vlag binnenshuis de kookplaats ingevolge mijn baksel te fotograferen. Plus mits ik de deur over ga, dan mogen mijn camera noch verzaken binnenshuis mijn aktetas. Bovenop mijn blog neem ik jullie alsmede doodmoe mijn zoektocht akelig ene duurzame lifestyle daarbovenop alles watje overmits belang komt loeren! Vooruitzien de lekkerste vegan recepten, de tofste hotspots binnenshuis hierbinnen daarbovenop buitenland daarbovenop groene beauty!

Connect

Ie allerleukste van mijn blog vinden ik de connectie inclusief jij! Ik worden beduidend opgeruimd van beste reacties bij mijn waar. Doch evenzo vinden ik ie plezierig ingevolge van jullie te waarnemen watje jullie gaarne zullen aflezen, deze kun je toekennen kennis te ie contactformulier!

Wens je van alles doodmoe de hoogte blijven? Ik vinden ie supergaaf lief ingevolge ene connectie te produceren te de aankomende kanalen:

Facebook

Instagram

Pinterest

Bloglovin