ยท 

Over mij

Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik, Merel, over duurzame lifestyle en alles wat daar bij komt kijken.

Wie schrijft dit?

Ik ben Merel van Rodijnen, ik ben 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en heel veel planten in ons droomhuisje in Nijmegen.

Wat houdt me bezig?

Overdag vindt je mij op mijn werk, ik ben namelijk fulltime aan de slag als Associate Scientist op een farmaceutisch laboratorium. Niet perse heel duurzaam dus, en ook niet perse waar mijn passie ligt. Die ligt namelijk vooral bij eten en alles wat daarmee te maken heeft! Je vind mij na het werk dan ook in de keuken waar ik allerlei vegan gerechtjes maak en taarten bak op bestelling.


Daarnaast ben ik graag op pad, of het nu ver weg is of dichtbij huis, dit is wat ik het liefste doe! En hoewel ik mezelf enorm prettig voel in de natuur, blijf ik toch wel een stadsmeisje dat op zoek is naar de fijnste groene plekjes in de stad!

Wat je hier kunt verwachten?

Overal waar ik kom neem ik mijn camera mee naar toe, deze ligt bijna standaard in de keuken om mijn baksel te fotograferen. En als ik de deur uit ga, dan mag mijn camera niet ontbreken in mijn tas. Op mijn blog neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar een duurzame lifestyle en alles wat daar bij komt kijken! Verwacht de lekkerste vegan recepten, de tofste hotspots in binnen en buitenland en groene beauty!

Connect

Het allerleukste van mijn blog vind ik de connectie met jou! Ik wordt enorm blij van lieve reacties onder mijn artikelen. Maar ook vind ik het fijn om van jullie te horen wat jullie graag zouden lezen, dit kun je laten weten via het contactformulier!

Wil je van alles op de hoogte blijven? Ik vind het super leuk om een connectie te maken via de volgende kanalen:

Facebook

Instagram

Pinterest

Bloglovin

Liefs, Merel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0